ГоловнаТехноДок-станція DJI Dock 2 з дронами DJI Matrice 3D та Matrice 3DT...

Док-станція DJI Dock 2 з дронами DJI Matrice 3D та Matrice 3DT офіційно презентована в Китаї

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У КНР запущено новий продукт від популярного виробника безпілотників DJI – док-станція DJI Dock 2 разом із дронами DJI Matrice 3D/3DT.

Подробиці

Новинка “заточена” на управління БПЛА Matrice 3D/3DT на відстані, володіє захистом від примх погоди (протокол IP55), 6-мильним радіусом дії тандему безпілотник/док-станція і системою аналізу навколишнього простору.

Док-станція DJI Dock 2 з дронамі DJI Matrice 3D і DJI Matrice 3DT офіційно презентована в Китаї та вже доступна для придбання

Розміри і вага станції на 75% і 68% менші порівняно з попередницею. Комплекс, за запевненнями розробників, гарантовано пропрацює протягом півроку без багів і збоїв. У комплект входить резервний АКБ (+5 годин до автономності).

Док-станція DJI Dock 2 з дронамі DJI Matrice 3D і DJI Matrice 3DT офіційно презентована в Китаї та вже доступна для придбання

Моделі Matrice 3D/3DT розроблялися для спільної роботи з DJI Dock 2. І той, і інший безпілотник можуть похвалитися фірмовим рішенням, що дозволяє обходити перешкоди з будь-якого боку. Максимальна тривалість польоту від основної батареї – 50 хв. Заявлений термін життя АКБ – 400 циклів. Точність приземлення забезпечується модулем RTK.

Док-станція DJI Dock 2 з дронами DJI Matrice 3D і DJI Matrice 3DT офіційно презентована в Китаї і вже доступна для придбання

Комплект у вигляді зазначених дронів з док-станцією поки можна купити лише в Піднебесній за ціною від ¥69 999 за модель БПЛА в базовому виконанні, що еквівалентно $9 614. Інформації про запуск на зарубіжних ринках поки немає.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: