ГоловнаТехноAndroid 14 доступний для одного зі своїх популярних смартфонів Xiaomi

Android 14 доступний для одного зі своїх популярних смартфонів Xiaomi

Xiaomi продовжує розгортання Android 14. На даний момент ця версія Android доступна лише на трьох її смартфонах – Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro та Xiaomi 12T. Компанія відновила розгортання, цього разу нова ОС доступна для одного зі своїх смартфонів, що найбільш продаються.

Подробиці

Android 14 містить важливі покращення для смартфонів, особливо спрямовані на безпеку користувачів. Крім того, у цій новій версії штучний інтелект (ІІ) відіграє важливішу роль, стаючи незамінним у найближчі роки.

Xiaomi представила Android 14 на POCO F5 Pro, одному з смартфонів цього року, що найбільше продаються, завдяки відмінному співвідношенню ціна/якість і пропозиції високоякісних функцій за практично середньою ціною.

poco f5 pro

POCO F5 Pro почав отримувати Android 14 через програму Mi Pilot (бета-версія). Це оновлення призначене для користувачів, які використовують MIUI Global ROM. Тим хто використовує ROM Європейського Союзу, доведеться трохи довше почекати.

Якщо ви отримали це нове оновлення на POCO F5 Pro, ми рекомендуємо зробити резервну копію перед його оновленням. Крім того, бажано, щоб смартфон був повністю заряджений та підключений до розетки.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила недорогий вентилятор для підлоги, який легко вміщується в компактну коробку.

"Сяомі" збагатила ринок побутових помічників для дому підлоговим вентилятором інверторного типу Mijia DC Inverter Pro з мінімалістичним дизайном і можливістю зберігання в практичній компактній...

Xiaomi впроваджує нову систему оновлень HyperOS

Спікери Xiaomi оголосили про завершення роботи над бета-версіями для фірмової операційної системи HyperOS. Компанія припиняє випуск нових апдейтів у рамках програми для розробників, щоб...

Як вирішувати математичні задачі та робити домашні завдання за допомогою камери смартфону Xiaomi

Камери смартфонів екосистеми "Сяомі" мають унікальний режим "Домашнє завдання", який за допомогою штучного інтелекту Google Lens дає змогу розв'язувати математичні задачі та допомагати у...