ГоловнаТехноДеякі характеристики Poco X6 Pro стали відомі після сертифікації в Індії

Деякі характеристики Poco X6 Pro стали відомі після сертифікації в Індії

Poco X6 Pro напередодні був помічений на сайті індійського сертифікатора BIS. Раніше цей апарат укупі з базовою версією миготів у лістингу IMEI. Настільки часта поява в Мережі натякає на швидкий дебют.

Подробиці

Видання Tech Outlook виявило на сайті сертифікації Bureau of Indian Standards пристрій під кодом 23122PCD1I. Хоча назву моноблока в лістингу розкрито не було, експерти одноголосно розгледіли за зазначеними вище символами перспективний смартфон Poco X6 Pro.

Poco X6 Pro помічений на сертифікації BIS в Індії

Базі IMEI раніше “приросла” пристроєм із точно такою самою комбінацією символів і згадкою про те, що зазначений апарат матиме комерційну назву Poco X6 Pro. Згідно з попередніми повідомленнями, новинка являє собою злегка відманікюрений клон смартфона Redmi Note 13 Pro, що дебютував у КНР.

Згідно з нещодавніми витоками, пристрій, що засвітився на сайті BIS, отримає куалкомівську чип-систему Snapdragon 7 Gen 1. Один із варіантів матиме оперативну пам’ять на 6 Гб.

Дисплею пророкують такі характеристики: безободковий IPS LCD 6,67″ з отвором для перфорації.

Оптика новинки, імовірно, представлена камерами на 64/8/5/2 Мп і селфі-модулем на 16 Мп. Відповідальність за автономність покладено на батарею ємністю 6 000 мА/год.

Даних про ціну, терміни дебютного показу та інші подробиці поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International Securities Джеффом Пу. Подробиці Згідно з експертом, сімнадцяте сімейство зазнає істотних...

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого випуску, легендарна Nokia 3210 від компанії Human Mobile Devices...

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4 і Mix Flip, стверджує авторитетний "генератор інсайдів" Digital Chat...