ГоловнаТехно«Розумна» розетка Xiaomi Smart Plug 2 Wi-Fi з відстеженням енергоспоживання скоро з'явиться...

«Розумна» розетка Xiaomi Smart Plug 2 Wi-Fi з відстеженням енергоспоживання скоро з’явиться в ЄС

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” готується збагатити європейський ринок аксесуарів для дому новою WiFi-розеткою свого виробництва. “Розумний” пристрій під назвою Smart Plug 2 має опцію моніторингу енергоспоживання і може похвалитися сумісністю з Google Home.

Подробиці

Аксесуар з інтерфейсами Wi-Fi 2,4 ГГц/Bluetooth 5.0 “заточений” на інтеграцію старих приладів на кшталт обігрівачів і ламп у систему “розумного будинку”, а також має підтримку голосових команд через Google Assistant/Xiaomi Home.

Розетка з опцією управління голосом дає змогу власникам помешкань планувати ввімкнення/вимкнення пристроїв, моніторити енерговитрати і взаємодіяти з пристроями “розумного” будинку навіть за умови вимкненої електрики.

Крім того, аксесуар обладнаний вбудованими датчиками для запобігання перевантажень/перегріву внаслідок стрибків напруги та здатний інформувати власників житла про перебої через спеціалізоване ПЗ. Корпус новинки виконано зі стійкого до вогню матеріалу.

На поточний момент розетка доступна виключно в білому колірному виконанні. Її вага становить символічні 110 гр. Вартість Smart Plug у країнах ЄС, за наявними на момент підготовки матеріалу даними, відрізнятиметься залежно від країни. Орієнтовний діапазон цін – €13,99-13,99.

Дата початку продажів і географія поширення новинки не уточнюються.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: