ГоловнаТехноViber тестує нову функцію для захисту від телефонного спаму

Viber тестує нову функцію для захисту від телефонного спаму

“Ракутен Вайбер” випробовує нову опцію для профілактики спаму в Україні. Рішення, іменоване “Ідентифікація абонентів”, розсилає споживачам сповіщення Viber про підозрілі виклики.

Подробиці

Згадані повідомлення містять індикатор безпеки, який допомагає визначити, чи є дзвінок потенційно спамовим, чи безпечним. Це дає змогу абонентам ухвалити зважене рішення щодо відповіді на дзвінок або відмови від спілкування.

Індикатор ймовірності спаму визначається системою месенджера шляхом аналізу інформації про попередні випадки “сміттєвих” дзвінків, повідомлених іншими користувачами, та інших факторів.

“Ракутен Вайбер” розробляє систему стимулів для спонукання абонентів до інформування про спам шляхом натискання на клавішу “Скарга” з метою поліпшення роботи системи і захисту інших користувачів від докучливих викликів.

Новинка перебуває на етапі тестування і після завершення випробувань стане доступна андроїд-користувачам Viber з версією програми під номером 21.1 і вище.

Раніше месенджер приріс іншими заходами безпеки (наскрізним шифруванням, двоетапною авторизацією і захистом важливих чатів за допомогою ПІН-кодів).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...

Як «закрити» від сторонніх вміст увімкненого смартфона Xiaomi

"Сяомі" явила світу інноваційну можливість для захисту конфіденційності користувачів. Спільно з HyperOS і MIUI була розроблена функція розмиття додатків у режимі багатозадачності, що забезпечує...

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...