ГоловнаТехноViber посилює безпеку абонентів в Україні за допомогою нової функції

Viber посилює безпеку абонентів в Україні за допомогою нової функції

“Ракутен Вайбер” розпочав тестування в Україні новітньої опції “Ідентифікація абонентів”, місія якої полягає в захисті громадян від шахрайства та телефонного спаму.

Подробиці

Під час вхідних викликів месенджер класифікуватиме абонента на предмет причетності до розсилки спаму і, за наявності підозр, повідомлятиме про це користувачів за допомогою спеціального значка-індикатора. Після цього абонент, за бажання, може скинути виклик або відповісти на дзвінок.

Новинка визначає ймовірність спаму на основі безлічі факторів, зокрема даних про попередні спам-дзвінки від інших користувачів месенджера. Команда Viber закликає абонентів повідомляти про спам-дзвінки шляхом кліка на кнопку “Скарга” з метою поліпшення системи.

Наразі функція перебуває на стадії тестування і поступово стане доступною користувачам на андроїд-пристроях Android з версією від Viber 21.1 і далі. Послуга надаватиметься безкоштовно після завершення випробувального періоду.

Новинка покликана доповнити актуальні функції безпеки на кшталт наскрізного шифрування, двоетапної авторизації, захисту важливих чатів ПІН-кодом та інші. Більше подробиць про тестовану опцію – на https://vb.me/cidgdprfaq/uk.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...