ГоловнаТехноЯк виглядає нова анімація завантаження, яка з'явиться в смартфонах Xiaomi

Як виглядає нова анімація завантаження, яка з’явиться в смартфонах Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Нова анімація зарядки, представлена завдяки HyperOS, приносить свіжий погляд на процес наповнення енергією пристроїв Xiaomi/Redmi/POCO.

Подробиці

Коли пристрій під’єднано до розетки, HyperOS активує нову анімацію у верхньому рядку стану, яка не тільки показує, що пристрій заряджається, а й відображає відсоток заряду, а також тип заряджання (звичайне або швидке).

Така анімація покликана не тільки інформувати користувача про поточний стан заряду, а й створювати більш динамічний та інтерактивний досвід.

Описане вище нововведення – одна з десятків небачених раніше можливостей, які стануть доступні завдяки інноваційній розробці HyperOS.

Оболонку HyperOS створювали інженери та програмісти китайського техногіганта з нуля протягом понад 7 років, що в підсумку дало змогу надати власникам пристроїв екосистеми “Сяомі” більш відточену, ефективну та продуктивну систему. Цей апдейт значно вдосконалив пристрої Xiaomi/Redmi/POCO як усередині, так і з точки зору дизайну.

Дебютний показ HyperOS відбудеться найближчим часом. Власники пристроїв екосистеми можуть очікувати на захопливі нові можливості та поліпшення. Більше подробиць про прошивку очікується найближчими днями.

Головні новини: