ГоловнаТехноXiaomi випустила бездротову машину для мийки підлоги MIJIA 2C за $136

Xiaomi випустила бездротову машину для мийки підлоги MIJIA 2C за $136

“Сяомі” збагатила ринок новим шедевром серії MIJIA – підлогомийною машиною Wireless Floor Scrubber 2C ціною лише $136 з великою кількістю інноваційних функцій для спрощення прибирання та стерилізації підлоги.

Подробиці

Новинка обладнана вбудованою системою стерилізації, здатною зробити бактерії та віруси неактивними з ефективністю до 99,99%. Аксесуар використовує технологію електролізу води, що дає змогу уникнути необхідності придбання додаткових стерилізуючих рідин.

Xiaomi випустила бездротову підлогообробну машину MIJIA 2C за $136

У машині використовується проточна вода для стерилізації/миття підлоги, досягаючи швидкості роботи до 500 р./хв. Роликова конструкція щітки забезпечує одночасне миття шваброю і самоочищення. Аксесуар обладнаний скребком з щільною структурою зубів для видалення бруду і волосся з роликів.

Пристрій працює від АКБ на 2500 мА/год. з майже півгодинною автономністю. Цього достатньо для прибирання житла площею 180 м². Аксесуар має два резервуари: для стічних вод і чистої води об’ємом 550 мл і 740 мл відповідно для одночасного очищення сухих і вологих поверхонь.

Xiaomi випустила бездротову підлогомийну машину MIJIA 2C за $136

Підлогомийна машина пропонує три режими роботи – базовий, з поглинанням води і зі стерилізацією, що робить її зручним і гнучким інструментом для прибирання, з легким перемиканням між режимами залежно від ситуаційних потреб.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...