ГоловнаТехноXiaomi представила роутер с впечатляющей скоростью передачи данных

Xiaomi представила роутер с впечатляющей скоростью передачи данных

“Сяомі” поповнила світовий ринок роутерів маршрутизатором свого виробництва Router 6500 Pro з вражаючою швидкістю передачі даних до 6 454 Мбіт/с.

Подробиці

Новинка обладнана чіп-системою Qualcomm і четвіркою мережевих 2,5G-портів для балансування навантажень LAN/WAN, що дає змогу досягти швидкості дротового з’єднання до 5 Гбіт/с.

Основні характеристики включають використання частотного діапазону 5 ГГц і 4 діапазони на частоті 4 160 МГц для забезпечення швидкості бездротової передачі даних до 6 454 Мбіт/с.

Xiaomi представила роутер із вражаючою швидкістю передачі даних

Аксесуар сумісний з IPTV-мережами, обладнаний 4-ядерним чипом Qualcomm і оперативкою на 1 Гб. Серед інших підтримуваних рішень можна виділити Beamforming/IPv6/BSS Coloring/WPA 6, укупі з шістьма внутрішніми антенами з високим коефіцієнтом посилення.

Router 6500 Pro доступний для придбання в Китаї за ¥699, що приблизно становить €90.

Поки невідомо, коли аксесуар з’явиться в продажу за межами КНР. Не виключено, що це станеться в найближчому майбутньому.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...