ГоловнаТехноВже відома офіційна дата презентації Xiaomi 14 та Xiaomi 14 Pro

Вже відома офіційна дата презентації Xiaomi 14 та Xiaomi 14 Pro

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Крім оголошення про дебют HyperOS, Xiaomi офіційно оголосила про випуск своїх нових флагманів. Це Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro, два нові смартфони, які будуть офіційно представлені наприкінці місяця.

Подробиці

Серія Xiaomi 14 буде офіційно представлена 26 жовтня. Захід відбудеться в Китаї о 19:00, а також призведе до запуску та презентації нової системи HyperOS.

Вкотре Xiaomi відновлює свої флагманські пошуки, співпрацюючи з Leica. Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro будуть оснащені новітніми технологіями німецького виробника, а також новим високопродуктивним процесором Quallcomm.

Хоча презентація Xiaomi 14 та Xiaomi 14 Pro ще не відбулася, ми вже знаємо деякі їх особливості. Очікується, що обидва будуть оснащені 6,67-дюймовим екраном AMOLED з роздільною здатністю Quad HD+ і яскравістю не менше 2500 ніт.

xiaomi 14

Крім того, у Xiaomi 14 та Xiaomi 14 Pro буде використовуватися новий процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Він ще не представлений, але прагне стати найпотужнішим мобільним процесором на ринку.

Ще очікується, що в серії Xiaomi 14 буде покращено акумулятор і камери. У Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro вперше буде представлена HyperOS – операційна система. Вона може змінити всі поганий імідж, викликаний MIUI.

Головні новини: