ГоловнаТехноНазваний єдиний смартфон Xiaomi із новим стандартом IP69: що це таке і...

Названий єдиний смартфон Xiaomi із новим стандартом IP69: що це таке і від чого він захищає

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Redmi Note 13 Pro+ успішно пройшов тести на відповідність критеріям стандарту IP69, ставши першим смартфоном бренду з майже абсолютним захистом від води і пилу.

Подробиці

Апарат пройшов усі етапи експерименту, витримавши вплив води під високим тиском від 86 до 106 кПа і зберігши функціональність при температурі 24,7°C і відносній вологості 57%.

Названо єдиний смартфон Xiaomi з новим стандартом IP69: що це таке і від чого він захищає

– Ці параметри свідчать про те, що пристрій може безпечно використовуватися в умовах високого тиску води, як-от мийка під високим тиском або робота у вологих середовищах, де звичайні пристрої можуть бути пошкоджені, – зазначають експерти, які ознайомилися з результатами.

Таким чином, Redmi Note 13 Pro+ випала честь стати першим смартфоном екосистеми Xiaomi з найвищим рівнем захисту від води і пилу, що гарантує збереження працездатності навіть у найекстремальніших умовах навколишнього середовища.

Стандарт IP69 є максимальним рівнем захисту від води і пилу для електронних пристроїв, включно зі смартфонами. Прилади з цією сертифікацією захищені від високих температур і впливу води під тиском. Для отримання відповідного протоколу апарат має витримати зазначені вище випробування кілька разів поспіль.

Головні новини: