ГоловнаТехноXiaomi оновлює свою дешеву альтернативу Mac Mini

Xiaomi оновлює свою дешеву альтернативу Mac Mini

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” вивела на ринок новітню модель настільного комп’ютера свого виробництва Mini Host 2023. Це оновлення попередньої версії істотно покращує продуктивність і функціональність пристрою.

Подробиці

Новинка може похвалитися компактним дизайном у стилістиці Mac Mini. В основу корпусу покладено алюмінієвий сплав. За продуктивність відповідає процесорна система Intel Core i5-1340P (+11%, як порівняти з попередньою моделлю, завдяки використанню 12 ядер і граничній тактовій частоті 4,4 ГГц). Конфігурація пам’яті для версії в топовому виконанні – 16/512 Гб (оперативка DDR4/сховище PCIe 4.0).

Xiaomi оновлює свою дешеву альтернативу Mac Mini: більше продуктивності та інші поліпшення

Одним зі значних поліпшень є наявність двох портів HDMI 2.1, що робить його чудовим вибором для підключення безлічі моніторів з роздільною здатністю 4К. На додаток до цього пристрій має порти USB 3.2/USB 2.0/Thunderbolt 4/Ethernet 2.5G/3,5 мм у кількості трьох, одного, двох, одного та одного відповідно.

Xiaomi оновлює свою дешеву альтернативу Mac Mini: більше продуктивності та інші поліпшення

Вартість Mini Host 2023 для придбання всередині Китаю – у Китаї ¥3499, що в перерахунку з юанів на євровалюту становить €452.

Дата появи новинки на глобальному ринку і вартість апарату за межами Піднебесної не уточнюються.

Головні новини: