ГоловнаТехноНовий зарядний пристрій Xiaomi: швидке заряджання 67 Вт і 3 USB-роз'єми

Новий зарядний пристрій Xiaomi: швидке заряджання 67 Вт і 3 USB-роз’єми

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi щойно оголосила про вихід на світовий ринок зарядного пристрою Xiaomi GaN Charger 2C1A потужністю 67 Вт. Це USB-зарядний пристрій, який не тільки має компактні розміри, а й кілька USB-виходів та функцію швидкого заряджання.

Подробиці

Xiaomi GaN Charger 2C1A потужністю 67 Вт має портативний та компактний дизайн. Завдяки технології охолодження GaN третього покоління воно має більшу термостійкість, що дозволяє досягати більшої потужності без нагріву і при набагато менших розмірах.

Серед основних особливостей цього нового зарядного пристрою три USB-виходи. Зокрема, зарядний пристрій Xiaomi GaN Charger 2C1A потужністю 67 Вт пропонує нам 1 порт USB-A (швидка зарядка 22,5 Вт) та 2 порти USB-C (обидва із швидкою зарядкою 67 Вт).

Усуньте безлад: заряджайте до трьох пристроїв одночасно

Xiaomi GaN Charger 2C1A потужністю 67 Вт

Воно сумісне з усіма типами пристроїв. Через його порти можна одночасно заряджати не тільки смартфони, а й ноутбуки, такі як RedmiBook 15 або новий MacBook Pro, “розумні” браслети, ігрові консолі тощо.

Новий зарядний пристрій Xiaomi

Ще зарядний пристрій Xiaomi GaN Charger 2C1A потужністю 67 Вт має кілька систем безпеки, таких як захист від перенапруги на вході та виході та захист від перевантаження струмом. Крім того, він також має стійкість до статичного розряду, захист від перегріву і низької пульсації, а також захист від короткого замикання.

Xiaomi GaN Charger 2C1A потужністю 67 Вт поставляється з кабелем USB Type C – USB Type C довжиною 1,5 метра. Максимальна інтенсивність використання становить 6А, що дозволяє забезпечити швидке заряджання будь-якого гаджета.

Новинка Xiaomi GaN Charger 2C1A потужністю 67 Вт тепер доступна на офіційному сайті Xiaomi для світового ринку. Це означає, що незабаром це з’явиться на полицях магазинів Xiaomi, а також у різних дистриб’юторів. Звісно, на даний момент його точна ціна невідома, хоч, ймовірно, вона не перевищить 40 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: