ГоловнаТехноHonor X9b отримав 1,5K-екран, 108 Мп камеру і дизайн флагманського Mate 60...

Honor X9b отримав 1,5K-екран, 108 Мп камеру і дизайн флагманського Mate 60 Pro

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Молодіжний бренд Honor готує до прем’єри досить цікавий смартфон. Йдеться про модель середнього рівня Honor X9b, що отримала якісний дисплей, АКБ пристойної ємності і дизайн флагмана Mate 60 Pro. Про це стало відомо від інсайдера Судханшу Амбхора.

Подробиці

Згідно з наявними у нього відомостями незабаром новинка від Honor дебютує на ринку Малайзії. Чи буде вона доступна для придбання в інших країнах присутності бренду, інформатор не повідомив.

Honor X9b отримав 1,5K-екран, 108 Мп камеру і дизайн флагманського Mate 60 Pro

Апаратною основою Honor X9b є Snapdragon 6 Gen 1. Смартфон отримав 6,68″ 1,5K-екран AMOLED з підекранним оптичним сканером. Змонтований на задній кришці модуль камер містить три датчики (2/5/108 Мп). Роздільна здатність “фронталки” становить 16 Мп.

Honor X9b належить до класу довгожителів. Ємність встановленого в ньому акумуляторного блоку дорівнює 5 800 мА*год. Для його зарядки покупці нового смартфона зможуть використовувати 35 Вт адаптер. Що стосується підтримки безконтактної зарядки, то вона, на жаль, відсутня. Про вартість мобільного пристрою поки нічого не відомо.

Стрічка новин: