ГоловнаТехноGoogle перешкоджає встановленню останньої версії GCam на смартфони Xiaomi: як обійти

Google перешкоджає встановленню останньої версії GCam на смартфони Xiaomi: як обійти

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

«Гугл» намагається перешкодити встановленню останніх версій GCam на смартфони екосистеми «Сяомі» та інші андроїд-пристрої. У новій версії GCam 9.1 було введено нові методи шифрування для режимів HDR та запису відео, що ускладнило портування програми на апарати, які не належать до серії Pixel. Тим не менш, можливість встановити стабільні версії програми на Xiaomi/Redmi/POCO є.

Подробиці

На сайті celsoazevedo, що є одним з найбільших сховищ GCam, є розділ Stable Versions. Назва говорить сама за себе: перевірені часом стабільні версії із найкращою якістю роботи. Однією з таких версій є MGC_8.7.250_A11_V11 на базі GCam 8.7 . Розробник надає безліч конфігураційних файлів для налаштування параметрів програми під конкретну модель смартфона.

Google перешкоджає встановленню останньої версії GCam на смартфони Xiaomi: як обійти перепони

Іншою гарною версією GCam для пристроїв Xiaom/Redmi/POCO є MGC_8.1.101_A9_GV2b від компанії BSG на базі GCam 8.1. Цю версію можна завантажити з сайту і вона також включає в себе кілька файлів конфігурації для оптимального налаштування під різні моделі пристроїв.

Іншими словами, незважаючи на створювані гуглівцями перешкоди користувачі можуть скористатися вказаними стабілізаторами GCam для поліпшення якості оптики на пристроях екосистеми “Сяомі”.

Стрічка новин: