ГоловнаТехноXiaomi випустила лазерну ручку-перекладач, яка схожа на Mi Band

Xiaomi випустила лазерну ручку-перекладач, яка схожа на Mi Band

Xiaomi випустила новий, дуже цікавий девайс, перш за все практичний. Це Xiaomi Mijia Dictionary Pen, свого роду Xiaomi Mi Band, здатний знизити мовний бар’єр, як письмовий, так і усний.

Подробиці

Нова лазерна ручка-перекладач Xiaomi Mijia оснащена вдосконаленим лазерним сканером, здатним швидко та точно зчитувати текст. Після зчитування на екрані відображатиметься миттєвий переклад.

Просто проведіть “ручкою” за текстом будь-якої книги, журналу або брошури, вбудований сканер Xiaomi Mijia Dictionary Pen запропонує на своєму кольоровому та сенсорному екрані повний переклад практично будь-якою мовою (англійська, китайська, німецька, французька, іспанська…).

Интеллектуальный переводчик

Крім того, Xiaomi Mijia Dictionary Pen дозволяє ділитися перекладеним текстом з різними програмами, щоб редагувати їх або роздруковувати переклад. За даними Xiaomi, новий портативний перекладач має показник успішності читання 99% при оптичному розпізнаванні символів англійської та китайської мов.

Xiaomi Mijia Dictionary Pen

Xiaomi Mijia Dictionary Pen має кілька мікрофонів та вдосконалений алгоритм шумозаглушення AI. Завдяки цьому ми можемо записувати розмови та бачити їхній прямий переклад на екрані. Крім того, він також має 8-мегапіксельну камеру, за допомогою якої можна сканувати цілі абзаци та миттєво переглядати їхній переклад.

Словник Xiaomi Mijia Dictionary Pen містить понад 15 мільйонів слів китайською та англійською мовами. Для цього він використовує Oxford Advanced English-Chinese Dictionary та Kingsoft PowerWord. Крім того, через Bluetooth можна підключити цей кишеньковий перекладач до бездротових навушників і слухати записані розмови та їх переклад.

Xiaomi Mijia Dictionary Pen тепер продається в Китаї за ціною 699 юанів (95$). Поки що невідомо, коли ця новинка офіційно з’явиться на світовому ринку.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно