ГоловнаТехноДо сезону холодів Xiaomi представила смарт-наматрацник Plumbing Blanket

До сезону холодів Xiaomi представила смарт-наматрацник Plumbing Blanket

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Розумний наматрацник Plumbing Blanket від Xiaomi дебютував на ринку КНР під брендом Mijia. Крім функції підігріву, у ньому є функція стерилізації для боротьби з кліщами.

Подробиці

Придбати новинку можна на майданчику Xiaomi Youpin. Прийом попередніх замовлень на поставку смарт-наматрацників розпочнеться 18 жовтня. Бекери зможуть придбати їх за 55 USD. У традиційному роздробі вартість Plumbing Blanket складе 68 USD.

До сезону холодів Xiaomi представила смарт-наматрацник Plumbing Blanket

Наматрацник постачатиметься в комплекті із зовнішнім блоком для затоки і нагрівання води. Трубки укладені в ньому досить щільно. Зовнішній блок має потужність 400 Вт. У корпусі наматрацника будь-які електричні аксесуари відсутні. У зв’язку з цим він не боїться намокання. Пристрій для нагрівання постелі може похвалитися наявністю “одинадцятикратного захисту”. Верхній шар знімний. Випрати його можна без особливих зусиль.

Керувати наматрацником можна через аплет Mijia. Користувачам доступна можливість встановлення температури для різних стадій сну. На знищення пилових і постільних кліщів пристрій витрачає дві години.

Головні новини: