ГоловнаТехноНоутбук Xiaomi «засвітився» з неанонсованим процесором Intel Meteor Lake

Ноутбук Xiaomi «засвітився» з неанонсованим процесором Intel Meteor Lake

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” працює над новим ноутбуком із неанонсованою чип-системою Intel Meteor Lake. Поява пристрою на Geekbench пролила світло на особливості апарату.

Подробиці

Згідно з оприлюдненими бенчмарк-платформою результатами, набір мікросхем Intel Core Ultra 7 155H має 16 ядер (10 ефективних + 6 продуктивних) і 22 потоки. За підсумками одно- і мультиядерного прогонів новинка набрала 1567 і 8228 балів відповідно. Результат виявився нижчим у порівнянні з Core i7-13700H (2610 і 12 989).

Незважаючи на дещо розчаровують показники, фахівці бенчмарка закликають не робити поспішних висновків, оскільки фактична продуктивність може змінитися в ході доведення пристрою “до розуму”.

Ноутбук Xiaomi засвітився з неанонсованим процесором Intel Meteor Lake

Перспективний ноут “Сяомі” отримав оперативку на 32 Гб і одинадцяту версію Windows 11.

Набір мікросхем Intel Meteor Lake базується на техпроцесі Intel 4 і включає поліпшені можливості XPU з інтегрованим штучним інтелектом і плитковою архітектурою GPU. Ці удосконалення мають забезпечити продуктивність на рівні дискретних графічних рішень.

Intel також оголосила про зміну бренду для процесорів, починаючи з Meteor Lake. Літера “i” буде виключена з їхніх позначень, наприклад, Intel Core 5 processor ##xx.

Стрічка новин: