ГоловнаТехноXiaomi представила пральну машину Mijia з функцією стерилізацією парою

Xiaomi представила пральну машину Mijia з функцією стерилізацією парою

“Сяомі” збагатила китайський ринок і лінійку побутових товарів для дому MIJIA черговим шедевром – пральною машиною Super Clean Pro вартістю ¥1999, що еквівалентно $280.

Подробиці

Новинка володіє елегантним дизайном, фронт-завантаженням і барабаном на 53 см з осучасненою технологією зварювання (лазерна, що забезпечує абсолютно цільну конструкцію без швів). Машина може похвалитися високим (1:1) коефіцієнтом очищення.

Xiaomi презентувала нову пральну машину Mijia Super Clean Pro з функцією стерилізацією парою

Пристрій обладнаний DD-движком з прямим приводом і четвіркою амортизаторів, що дає змогу швидко повертати внутрішній циліндр на 90°. Є 26 режимів прання, включно з інтелектуальним, а також функція швидкого 15-хвилинного випрання, догляду за вовною і прання пухових виробів. Є можливість налаштування параметрів прання на кшталт тривалості, швидкості, температури тощо за допомогою програми MijiaApp.

Серед переваг нової пральної машини – наявність технології стерилізації парою і незалежної кнопки “+ стерилізація” (застосовується майже з усіма режимами/програмами прання для знищення алергенів укупі з бактеріями). До всього цього додається опція самоочищення для підтримки чистоти і свіжості пристрою.

Під час сушіння білизни використовується високоточний датчик, який контролює час/температуру on-line. Апарат може похвалитися підтримкою функції швидкого сушіння (+14% щодо попередника за рахунок “розумного” алгоритму висушування).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...