ГоловнаТехноXiaomi випускає дешевий електричний триммер для чоловіків

Xiaomi випускає дешевий електричний триммер для чоловіків

Xiaomi пропонує широкий вибір товарів для особистої гігієни. Крім смартфонів, Xiaomi іноді випускає деякі дуже цікаві пристрої, такі як новий електричний триммер для видалення волосків у носі Xiaomi Mijia.

Подробиці

Цей новий триммер для видалення волосків у носі відрізняється наноантибактеріальним покриттям та магнітним ковпачком для захисту подвійного леза з хірургічної сталі. Крім того, лезо гарантує точний зріз, не натягуючи і не ушкоджуючи слизову оболонку носа, дозволяючи залишати волоски певної довжини, щоб вони чинили опір вдиханню пилу та бактерій.

Xiaomi Mijia

Новий електричний триммер для носа Xiaomi Mijia оснащений потужним двигуном зі швидкістю 6500 об/хв, максимальний шум якого не перевищує 33,9 дБ. Аналогічно, його батарея, що перезаряджається, через USB Type-C може забезпечити до 90 хвилин безперервного використання.

Новий електричний триммер для видалення волосся в носі Xiaomi Mijia тепер продається в Китаї за ціною 99 юанів (13$). Наразі невідомо, коли він з’явиться на світовому ринку, хоча, ймовірно, найближчим часом ми побачимо його у продажу на AliExpress.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно