ГоловнаТехноСтали відомі характеристики глобальної версії Redmi Note 13 Pro

Стали відомі характеристики глобальної версії Redmi Note 13 Pro

Redmi Note 13 Pro 5G та Redmi Note 13 Pro+ 5G вже продаються в Китаї, але їхня глобальна версія ще не представлена. Зважаючи на все, ситуація зміниться дуже скоро. Про це повідомило видання Gizmochina.

Подробиці

Redmi Note 13 Pro+ 5G знову був помічений за межами Китаю, отримавши нову сертифікацію, необхідну для запуску за межами рідної країни Xiaomi.

Redmi Note 13 Pro+ 5G був сертифікований підрозділом сертифікації BIS, що означає, що спеціальна модель буде не тільки для світового ринку, але і для Індії. Це станеться як з Redmi Note 13 Pro 5G, так і з Redmi Note 13 Pro+ 5G та, можливо, з Redmi Note 13 5G.

Без сумніву, Redmi Note 13 Pro+ 5G стане найцікавішим смартфоном у новому середньому класі Xiaomi. Він піднімає рівень, наближаючи середній клас до найдорожчих смартфонів компанії із передовими технологіями.

Redmi Note 13 Pro+ 5G

Мабуть, однією з найцікавіших особливостей нового Redmi Note 13 Pro+ 5G є екран AMOLED. Він виділяється роздільною здатністю 1,5K, 120 Гц, а також максимальною яскравістю до 1800 переглядів.

Крім того, Redmi Note 13 Pro+ 5G також виділяється наявністю сертифікації IP68 та 200-мегапіксельною камерою. До цього додаються потужний процесор MediaTek, оперативна пам’ять LPDDR5X та швидка зарядка 120 Вт.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно