ГоловнаТехноXiaomi випустила вертикальний світильник MIJIA з підтримкою голосового управління

Xiaomi випустила вертикальний світильник MIJIA з підтримкою голосового управління

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” поповнила фірмову лінійку товарів для дому MIJIA вертикальним світильником, що покликаний привнести безліч інновацій у навчальний та робочий простір.

Детально

Відмітна особливість новинки – використання ламп-кульок повного спектра, які зменшують шкідливе синє випромінювання, забезпечуючи при цьому якість освітлення, схожу з ранковим світлом. Це зроблено для полегшення втоми очей під час довгих навчальних або робочих годин. Завдяки потрійній розсіювальній структурі світла, лампа забезпечує рівномірне, антивідблискове і не осліплююче випромінювання, створюючи комфортний і продуктивний робочий простір.

Xiaomi випустила вертикальний світильник MIJIA з повноспектральними лампами-кульками і підтримкою голосового управління

Інші “примочки” лампи – опція бездротового управління через блютуз, режим Focus для ефективного управління часом навчання, голосове управління за допомогою вбудованого динаміка XiaoAI і сумісність з іншими пристроями “розумного” будинку. Світильник обладнаний настроюваним градієнтним перемикачем для плавного переходу від темряви до світла, захищаючи очі від різких змін яскравості.

Xiaomi выпустила вертикальный светильник MIJIA с полноспектральными лампами-шариками и поддержкой голосового управления

Роздрібна ціна нового творіння MIJIA в перерахунку з юанів на долари становить близько $301. Новинка вже доступна для придбання.

Стрічка новин: