ГоловнаТехноLeica Sofort 2: компактна камера, яка дозволяє знімати та друкувати фотографії

Leica Sofort 2: компактна камера, яка дозволяє знімати та друкувати фотографії

На зорі фотографії очікування від кількох годин до кількох днів, щоб побачити відзняте зображення, було нормою. Однак у 1947 році камери миттєвого друку зробили революцію у нашому сприйнятті фотографії, надавши відчуття безпосередності, яке набуло культового статусу, особливо у 70-х та 80-х роках.

Перенесемося в сьогоднішній світ, що швидко змінюється. Не дивно, що захоплення миттєвою фотографією повертається і тепер Leica представила наступника улюбленої камери Polaroid.

Камера Leica Sofort 2 Polaroid

Камера Leica Sofort 2 Polaroid надійде у продаж 9 листопада за ціною 389 доларів США. Ця тонка і витончена камера миттєвого друку дозволяє користувачам знімати та друкувати фотографії прямо з її компактного корпусу.

Що відрізняє Leica Sofort 2, так це сучасне поєднання миттєвої фотографії та цифрової зручності. Вона оснащена вбудованим 1/5-дюймовим цифровим сенсором з роздільною здатністю 4,9 МП. Крім того, камера була оновлена для підтримки інтерфейсу USB-C 3.1 Gen1, що забезпечує швидке та надійне підключення.

Leica Sofort 2 Polaroid

Маючи розміри 123 x 86 x 44 мм і вагу близько 320 грамів (без упаковки для плівки та кришки об’єктива), Sofort 2 є легким і портативним компаньйоном для зйомки цікавих моментів у дорозі. Компанія Leica ретельно пропрацювала свій дизайн, поєднуючи естетику та функціональність, щоб створити елегантну камеру, яка є не просто інструментом, а ефектним витвором мистецтва.

Однією з особливостей Leica Sofort 2 є творча універсальність. Завдяки 10 стилям плівки та 10 варіантам стилів об’єктивів фотографи можуть експериментувати з різними видами та ефектами, щоб надати своїм фотографіям унікального штриху.

Мгновенная фотография

У світі створення фото, де все рухається зі швидкістю блискавки, камера Leica Sofort 2 Polaroid дає можливість сповільнитись та насолодитися моментом. Чи ви є ентузіастом, творчою душею або просто людиною, яка цінує чарівність миттєвої фотографії, Sofort 2 покликаний по-новому поглянути на цей вічний вид мистецтва. Так що відзначте у своєму календарі 9 листопада і будьте готові сфотографувати моменти та спогади за допомогою Leica Sofort 2.

Фотокамера Leica

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...