ГоловнаТехноСерія Redmi Note 13R отримає швидшу зарядку та Snapdragon 4 Gen2

Серія Redmi Note 13R отримає швидшу зарядку та Snapdragon 4 Gen2

Згідно з недавніми новинами з Китайського центру сертифікації якості, два смартфони Xiaomi 5G успішно пройшли сертифікацію 3C.

Подробиці

Ці сертифіковані пристрої мають номери моделей 2311FRAFDC та 2312CRAD3C, і вважається, що вони належать до майбутньої серії Redmi Note 13R.

Redmi Note 13R

  1. Redmi Note 13R: швидка зарядка 33 Вт
  • Номер моделі: 2311FRAFDC
  • Швидка зарядка: провідна 33 Вт.
  • Виробник: Nanchang Qinsheng Electronic Technology Co.

Очікується, що моделлю 2311FRAFDC буде Redmi Note 13R з швидкою провідною зарядкою потужністю 33 Вт. Це знаменує значний стрибок у швидкості зарядки в порівнянні з його попередником Redmi Note 12R, який пропонував максимальну потужність зарядки 18 Вт.

2. Redmi Note 13R Pro: швидка зарядка 67 Вт

  • Номер моделі: 2312CRAD3C
  • Швидка зарядка: 67 Вт провідна
  • Виробник: Nanchang Qinsheng Electronic Technology Co.

Під номером 2312CRAD3C «сховався» Redmi Note 13R Pro, який отримає швидку провідну зарядку потужністю 67 Вт. Це поліпшення ставить попереду Redmi Note 12R Pro, максимальна потужність зарядки якого – 33 Вт.

Що стосується продуктивності, є припущення, що Redmi Note 13R Pro може бути оснащений мобільною платформою Snapdragon 4 Gen2, обіцяючи ще більш плавний і ефективний досвід користувача.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...