ГоловнаТехноГодинник Google Pixel Watch 2 з датчиком температури та розширеними функціями безпеки...

Годинник Google Pixel Watch 2 з датчиком температури та розширеними функціями безпеки представлено офіційно

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Щорічний захід “Made by Google” ознаменувався презентацією низки новинок американського техногіганта, серед яких опинився Pixel Watch 2 – “розумний” годинник зі знаковим дизайном і великою кількістю поліпшень.

Подробиці

Аксесуар має круглий циферблат із заводною голівкою, що обертається, фізичною кнопкою і отвором мікрофона на правому боці. Корпус новинки виконаний з алюмінію для мінімізації ваги в порівнянні з торішнім попередником. Девайс має сертифікат IP68, що забезпечує пило- та водонепроникність до 50 метрів. Екран являє собою вигнутий AMOLED 1,6″/384х384р. з підтримкою режиму постійного відображення.

У частині моніторингу здоров’я годинник Pixel Watch 2 зберігає датчик частоти серцевих скорочень, поліпшений порівняно з попередником. Крім того, є датчик SpO2, трекер сну і нові функції для визначення фібриляції передсердь через застосунок ЕКГ і вимірювання температури шкіри користувача. Аксесуар також приріс датчиком cEDA для точнішого визначення стресу та проведення дихальних вправ.

Новинка пропонує розширені функції безпеки, на кшталт опцій виявлення аварій і падінь, з автоматичним сповіщенням екстрених служб. Пристрій зберігає важливу медичну інформацію про власника, як-от група крові та прийняті ліки. Також передбачена можливість надсилання даних про місцезнаходження та рівень заряду батареї контактам у реальному часі в разі надзвичайної ситуації.

Автономність Pixel Watch 2 – до 1 доби роботи від одного заряду, укупі з опцією швидкої зарядки за 80 хвилин. Девайс легко під’єднується до інших пристроїв через функцію Fast Pair і надає управління музикою, камерою та “розумними” пристроями. Смарт-годинник також має додатки Google для додаткової функціональності.

Ціни на Pixel Watch 2 починаються з $349 доларів за версію з WiFi. Варіант з LTE оцінений у $399. Кожен покупець отримує в подарунок шість місяців підписки на Fitbit Premium.

Попередні замовлення вже відкриті, а продажі стартують наступного тижня.

Головні новини: