ГоловнаТехноУ випробуванні на падіння iPhone 15 Pro Max «програв» Galaxy S23 Ultra

У випробуванні на падіння iPhone 15 Pro Max «програв» Galaxy S23 Ultra

У світі смартфонів, що постійно розвивається, довговічність є ключовим питанням для споживачів. Випробування падінням стали популярним способом оцінити, наскільки добре ці пристрої преміум-класу можуть протистояти реальним аваріям.

Подробиці

У цій статті ми розглянемо детальніше випробування на падіння між iPhone 15 Pro Max і Samsung Galaxy S23 Ultra, двома флагманськими смартфонами з вражаючими характеристиками.

Основні характеристики Apple iPhone 15 Про Макс:

  • Плоский дисплей діагоналлю 6,7 дюйма;
  • Титанова середня рама;
  • позаду подвійне скло;
  • Важить 221 грам.

Основні характеристики Samsung Galaxy S23 Ultra:

  • 6,8-дюймовий дисплей зі склом Corning Gorilla Glass Victus 2.
  • Середня рама з алюмінію.
  • Скло Corning Gorilla Glass Victus 2 позаду.
  • Важить 234 грами.

Етап 1: Пошкодження задньої кришки. На початковому етапі тестування і iPhone 15 Pro Max, і Samsung Galaxy S23 Ultra зазнали випробування на падіння. На жаль, на обох пристроях задні кришки тріснули. Однак було очевидно, що з iPhone 15 Pro Max справи гірші, і він отримав більш серйозні пошкодження в порівнянні з Galaxy S23 Ultra.

Етап 2: Міцність рами. На другому етапі смартфони витримали падіння на кути. Дивно, але середня алюмінієва рамка Galaxy S23 Ultra отримала більше пошкоджень, ніж титанова рамка iPhone 15 Pro Max. Однак заднє скло iPhone почало відшаровуватися від корпусу дрібними шматочками, натякаючи на структурну вразливість.

Раунд 3: Вплив переднього дисплея. У третьому раунді обидва смартфони пройшли перевірку своїх передніх дисплеїв. Незважаючи на великі тріщини, що утворюють павутиння, обидва екрани залишилися працездатними. Це продемонструвало стійкість їхніх дисплеїв до ударів.

Раунд 4: Фінальний тест: Фінальний раунд тестування приніс одкровення: iPhone 15 Pro Max виявився в гіршому стані порівняно з Samsung Galaxy S23 Ultra. Незважаючи на міцність титанової середньої рами, iPhone, схоже, має менш ефективний захист. Це викликало питання про те, чи може титановий каркас, хоч як це парадоксально, зробити смартфон більш уразливим до певних типів пошкоджень.

Підсумок

Під час цього випробування на падіння iPhone 15 Pro Max і Samsung Galaxy S23 Ultra отримали значні пошкодження. Але в кінцевому підсумку iPhone виявився більш крихким пристроєм. Хоча титанова рама iPhone обіцяла міцність, вона здавалася менш здатною поглинати удари порівняно з алюмінієвою рамою Galaxy S23 Ultra. Це відкриття ускладнює вибір матеріалів, які роблять виробники смартфонів, коли справа стосується довговічності.

Важливо зазначити, що випробування на падіння – це лише один з аспектів оцінки загальної довговічності смартфона. Реальне використання і поводження зі смартфонами можуть сильно відрізнятися, як і індивідуальний досвід. Обидва пристрої, незважаючи на результати випробувань на падіння здатні забезпечувати чудову продуктивність і функціональність. Зрештою, вибір між цими флагманськими смартфонами повинен враховувати різні фактори, крім їхньої продуктивності при тестуванні на падіння.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно