ГоловнаТехноОстання версія GCam 8.9 стала більш стабільною та сумісною зі смартфонами Xiaomi

Остання версія GCam 8.9 стала більш стабільною та сумісною зі смартфонами Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Розробник BSG випустив нову версію своєї камери GCam 8.9, яка стала більш стабільною і сумісною з безліччю смартфонів Xiaomi. Версія V10, що нещодавно вийшла, виправила безліч помилок, які заважали правильній роботі програми на мобільних пристроях Xiaomi/Redmi/POCO.

Подробиці

Власникам смартфонів екосистеми “Сяомі” також рекомендовано встановлення GCam 8.7 авторства все тієї ж BSG. Цю версію застосунку визнано однією з найкращих для значної кількості пристроїв китайського техногіганта, включно з Xiaomi 12Т, Xiaomi 12Т Pro, Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro (Редмі К20, Редмі К20 Pro), Xiaomi Mi 11 Ultra, Redmi 10S, Redmi Note 11 і POCO M3 Pro 5G. Крім того, доступна GCam 8.1 від BSG, яка, хоч і була випущена рік тому, залишається однією з найбільш функціональних версій для більшості пристроїв екосистеми.

Остання версія GCam 8.9 стала більш стабільною і сумісною зі смартфонами екосистеми Xiaomi

Для встановлення оновленої версії GCam 8.9 V10 можна скористатися https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl167/ Также з’явилися файли конфігурації для різних моделей, які будуть доступні найближчими тижнями.

Стрічка новин: