ГоловнаТехноXiaomi випустила автоматичний дозатор пінливого мила MIJIA 1S з автономністю в півроку

Xiaomi випустила автоматичний дозатор пінливого мила MIJIA 1S з автономністю в півроку

Компанія “Сяомі” представила новий продукт – автоматичний дозатор мила MIJIA 1S, доступний для підтримки на краудфандинговій платформі Youpin за ціною ¥79 (близько $11) до 08 жовтня.

Подробиці

Аксесуар оснащений інфрачервоною індукційною конструкцією, яка дозволяє утворювати щільну піну мікронного рівня без натискання протягом 0,25 секунди. Це зменшує ризик зараження та забезпечує високу ефективність миття.

Xiaomi випустила автоматичний дозатор пінистого мила MIJIA 1S з автономністю на півроку

Одним з удосконалень є конструкція зарядки з портом USB Type-C і вбудованою літієвою батареєю, яка обіцяє до 180 днів автономної роботи на одній повній зарядці. Пристрій також оснащений потужним мікромотором, водонепроникним портом для зарядки, випускним отвором і має рівень водонепроникності IPX5.

MIJIA 1S пропонує дві формули дезінфекційного засобу для рук: стандартну з антибактеріальними властивостями та зволожувальний амінокислотний засіб. Проведені лабораторні випробування показали, що антибактеріальна версія ефективно бореться з бактеріями на кшталт Escherichia coli, Staphylococcus aureus і Candida albicans на рівні 99,9%.

Новинка обіцяє простоту дизайну, надійність у використанні та високу ефективність дезінфекції. Усе це робить MIJIA 1S привабливим вибором для турботи про гігієну рук.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...