ГоловнаТехноНайпопулярніший аксесуар для автомобілів Xiaomi стало більш доступним

Найпопулярніший аксесуар для автомобілів Xiaomi стало більш доступним

Окрім смартфонів, Xiaomi має широкий вибір автомобільних аксесуарів. Серед них виділяється портативний електричний повітряний компресор 1s. Зараз він продається за вигідною ціною.

Деталі

Лише за $ 34 ви можете придбати портативний компресор Xiaomi 1s на Aliexpress https://www.aliexpress.com/item/1005005675157281.html.

Портативний компресор Xiaomi 1s більш вдосконалений порівняно з першим поколінням. На відміну від першої моделі, його опір при повному навантаженні збільшується на 45,4%, що забезпечує тиск до 150 фунтів на квадратний дюйм.

Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S

Завдяки акумулятору потужністю 2000 мАг портативного компресора Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S ми можемо накачати колеса до 8 автомобілів. Він також має різні режими, які ідеально підходять для підкачування велосипедних шин, шин мотоциклів, кульок тощо.

Крім того, Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S характеризується практичним світлодіодним екраном і має невеликий ліхтарик. Його розміри – 124x71x45,3 мм, що робить його дуже зручним для використання та транспортування.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...