ГоловнаТехноНа шанувальників бренду Apple чекає "Різдвяний сюрприз"

На шанувальників бренду Apple чекає “Різдвяний сюрприз”

Журналісти DigiTimes оприлюднили звіт, з якого випливає, що вереснева презентація Apple була не останньою. До кінця року на ринку дебютує iPad mini.

Детально

Марк Гурман та інші авторитетні інсайдери раніше стверджували, що нових прем’єр від Apple у 2023 році чекати більше не варто. Нібито презентація планшетних комп’ютерів запланована “яблучним” гігантом на 2024 рік.

Широку популярність видання DigiTimes здобуло завдяки численним галузевим джерелам. Згідно з їхніми даними контрактні виробники “яблучного” гіганта вже почали закуповувати в невеликих обсягах запчастини та компоненти для складання iPad mini. Це свідчить про те, що iPad mini 7 дебютує на ринку в останній чверті поточного року. Він буде представлений Apple у жовтні-грудні.

Істотного технологічного ривка від iPad mini чекати не варто. Він отримає більш свіжий процесор A16 і ОЗП-модуль більшого обсягу. Лінійка iPad Pro буде представлена Apple в першому півріччі наступного року. Її представники зможуть похвалитися наявністю OLED-екрану і потужного процесора M3.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно