ГоловнаТехноНалаштування для покращення камери та фокусування в смартфонах Xiaomi

Налаштування для покращення камери та фокусування в смартфонах Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” продовжує вносити вдосконалення в оптику своїх смартфонів, і багато чого з цього пов’язано зі значними поліпшеннями в додатку “Камера”. Він надає незліченну кількість опцій і різних налаштувань, які можна порівняти з найкращими GCams.

Подробиці

Поряд із доступом до всіх режимів, MIUI Camera також пропонує широкий спектр опцій і налаштувань для поліпшення якості кожного зробленого фото. В останніх версіях MIUI можна вибрати новий рівень якості зображення, включаючи режим “Супер”, для максимального використання можливостей камери на Xiaomi/Redmi/POCO.

З виходом MIUI 13 “Сяомі” впровадила дві системи стабілізації і захоплення руху в свої смартфони. Це покращує фокусування і робить знімки більш чіткими навіть без використання штатива. Для активації цих інтелектуальних систем фокусування через програмне забезпечення необхідно виконати дії в такій послідовності:

  1. Відкрити додаток “Камера” для отримання доступу до налаштувань.
  2. Увімкнути параметри захоплення/відстеження руху.
  3. Активувати режим “Супер” у підрозділі “Якість зображення”.

Налаштування для поліпшення камери і фокусування Xiaomi

Активація цих параметрів дасть змогу камері використовувати ШІ та процесор для стабілізації фотографій, забезпечуючи більш чітке та детальне фокусування. Це дасть змогу поліпшити якість фотографій на смартфонах екосистеми “Сяомі”.

Стрічка новин: