ГоловнаТехноXiaomi випускає гігантську фритюрницю з «розумними» функціями

Xiaomi випускає гігантську фритюрницю з «розумними» функціями

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi представила нову фритюрницю Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L. Це фритюрниця з функцією смаження виділяється великою місткістю, майже вдвічі більшою, ніж попередня Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L.

Подробиці

Xiaomi Smart Air Fryer має внутрішній об’єм 6,5л. Це дозволяє  готувати більшу кількість страв за один прийом, а також використовувати нові режими приготування (ніжне жарке, жарке на пару, жарке з хрусткою скоринкою).

До цього додано нову функцію обсмажування. Нова фрітюрниця Xiaomi Smart Air Fryer об’ємом 6,5 л здатна досягати температури 230°C. Це дозволяє нам смажити курячі крильця та практично будь-яке інше м’ясо.

Нова фритюрниця xiaomi

Крім цього, нова фритюрниця Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L відрізняється інтелектуальними функціями, що дозволяють програмувати її роботу на 24 години вперед або отримати доступ до сотень інтелектуальних рецептів.

Фритюрница Xiaomi

Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L надійде у продаж 27 вересня в Китаї за ціною 449 юанів (61$). Поки що невідомо, коли вона вийде на світовий ринок, хоча, ймовірно, це станеться найближчим часом за вищою ціною.

Стрічка новин: