ГоловнаТехноiFixit опублікувала відео розбирання нових Apple Watch

iFixit опублікувала відео розбирання нових Apple Watch

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На сайті iFixit з’явився відеоролик, в якому зображено процес розбирання нових Apple Watch. У ньому можна побачити внутрішнє компонування Watch Series 9. Крім цього, в ролику показано розбирання Watch Ultra 2.

Деталі

Ролик підтвердив інформацію MacRumors про те, що ємність акумуляторного блоку Series 9 у 41-мм корпусі дорівнює 282 мА*год. Таку ж ємність має батарея Series 8.

Watch Ultra 2 комплектуються АКБ ємністю 564 мА*год. У першому поколінні годинника встановлено акумуляторний блок на 542 мА*год. Таким чином, ємність батареї Watch Ultra 2 зросла на 4%. Незважаючи на це, час їхньої автономної роботи не збільшився. Обидві моделі працюють 36 годин.

Жодних очевидних апаратних змін, що забезпечують зчитування нового жесту подвійного торкання, розбирачі не виявили. Жест стане доступний власникам смарт-годинника наступного місяця з виходом watchOS 10.1. Загалом за конфігурацією Series 9 і Ultra 2 дуже схожі на своїх попередників.

В Apple стверджують, що жест подвійного торкання доступний тільки в новому годиннику з watchOS 10 і чипом S9. Насправді це не так. Ним можна користуватися в Series 4 і новіших моделях носяться пристроїв з watchOS 8 і 9 за допомогою Assistive Touch.

 

Стрічка новин: