ГоловнаТехноРозкрито характеристики POCO X6 5G

Розкрито характеристики POCO X6 5G

Бренд “ПОКО” готує до випуску смартфон X6 5G, який належить до пристроїв середнього цінового сегмента. Прем’єрний показ має відбутися найближчим часом.

Деталі

З аналізу кількох відносно “свіжих” витоків випливає, що перспективна новинка володіє наступними характеристиками і можливостями:

Сертифікація: смартфон сертифікований у базі даних IMEI під кодовим позначенням 2312DRAF3G, що схоже з номером моделі для Redmi Note 13 5G. Це може вказувати на використання в новинці медіатеківського процесора Dimensity 6080, аналогічного чипсету зазначеної вище моделі.

POCO X6 5G: розкрито перші характеристики

Основна камера: головний модуль X6 5G має роздільну здатність 64 Мп (проти 108 Мп у аналога, що дебютував у Китаї, в особі згаданого раніше Note 13 5G).

Інші характеристики: подробиці про інші параметри, такі як дизайн, дисплей, об’єм оперативної пам’яті, ємність акумулятора і додаткові функції, поки залишаються невідомими.

Замість резюме

З урахуванням усього викладеного вище, POCO X6 5G запропонує споживачам характеристики середнього класу з деякими особливостями для підвищення конкурентоспроможності.

Нові подробиці про пристрій з’являтимуться в міру наближення церемонії презентації, дата проведення якої на момент написання матеріалу залишалася невідомою.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого випуску, легендарна Nokia 3210 від компанії Human Mobile Devices...

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4 і Mix Flip, стверджує авторитетний "генератор інсайдів" Digital Chat...

Стали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro

POCO F6 Pro готується до дебюту в червні. Більшість особливостей пристрою вже відомі, зокрема завдяки новій порції інформації відразу від кількох інсайдерів. Детальності "Генератори чуток" розкрили...