ГоловнаТехноiPhone 14 втратив звання самого ремонтопридатного апарату Apple за версією iFixit

iPhone 14 втратив звання самого ремонтопридатного апарату Apple за версією iFixit

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Восени 2022 року iPhone 14 був визнаний iFixit найбільш ремонтопридатним смартфоном Apple. Цього тижня оцінку ремонтопридатності апарата було знижено.

Подробиці

Під час минулорічних тестів на ремонтопридатність iPhone 14 вдалося набрати 7 балів. Таким чином, він показав найкращий результат з моменту дебюту iPhone 7. Цього тижня рейтинг ремонтопридатності смартфона було знижено заднім числом до 4 балів.

Необхідність перегляду рейтингу в iFixit пояснили тим фактом, що за допомогою програмних оновлень Apple обмежила багато пов’язаних з ремонтом базових операцій. При замовленні комплектуючих необхідно вказувати IMEI. Як відомо, ремонтні майстерні зобов’язані купувати їх виключно через систему ASSR. Ремонтні роботи мають завершуватися налаштуванням системи. Для цих цілей використовується спеціальний софт, що перевіряє справжність компонентів, калібрує деталі і оновлює прошивку.

iPhone 14 втратив звання найбільш ремонтопридатного апарату Apple за версією iFixit

Якщо проігнорувати цю вимогу, то iOS почне демонструвати дратівливі повідомлення. Встановлені в смартфон комплектуючі коректно працювати не будуть. В iFixit з цього приводу зазначили, що від політики Apple постраждають багато незалежних ремонтних майстерень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: