ГоловнаТехноЯк дізнатися, чи використовує смартфон Xiaomi всі можливості швидкої зарядки

Як дізнатися, чи використовує смартфон Xiaomi всі можливості швидкої зарядки

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Для визначення того, чи використовує смартфон екосистеми “Сяомі” всі можливості швидкої зарядки, необхідно мати сумісний зарядний пристрій. Важливо, щоб вихідна потужність останнього відповідала максимально допустимій для тієї чи іншої моделі телефона.

Подробиці

Для визначення, чи використовує гаджет переваги швидкої зарядки, слід придивитися до індикатора у вигляді значка блискавки. Річ у тім, що під час під’єднання смартфона Xiaomi/Redmi/POCO до з/п, а потім до розетки, MIUI повідомляє про початок зарядки. Для цього вгорі екрана праворуч можуть з’явитися два типи значків:

– з однією блискавкою свідчить про сповільнену зарядку або зарядку нижче максимально допустимого рівня (це може статися, якщо кабель або з/п не підтримує швидкої зарядки);

– з двома блискавками свідчить про правильне використання швидкої зарядки відповідно до прописаних в інструкції параметрів.

Як дізнатися, чи використовує смартфон Xiaomi всі можливості швидкої зарядки

Понад те, на екрані блокування з’явиться повідомлення про тип зарядки: “зарядка” або “швидка зарядка” (остання означає, що смартфон екосистеми “Сяомі” адекватно використовує переваги швидкої зарядки).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: