ГоловнаТехноНовинка від Xiaomi: термопот Mijia Smart Electric Kettle 5L

Новинка від Xiaomi: термопот Mijia Smart Electric Kettle 5L

Компанія Xiaomi представила свій новий термопот Xiaomi Mijia Smart Electric Kettle 5L. Це водонагрівач із системою миттєвого охолодження, який дозволить заощадити сотні євро на рік на бутильованій воді.

Подробиці

Бак нового термопоту Xiaomi об’ємом 5 літрів. Його потужність 1600 Вт дозволяє нагріти всю воду (близько 20 склянок) лише за 8 хвилин.

Завдяки системі кип’ятіння з води видаляються домішки, а також є миттєвий охолоджувач, що дозволяє отримати холодну воду у будь-який час. Ми також можемо вибрати гарячу воду температурою від 40°C до 90°C, якщо хочемо приготувати настій або гарячий напій.

Електрочайник Xiaomi

Крім того, Xiaomi Mijia Smart Electric Kettle 5L має підсвічування. До цього додається можливість підключення до Wi-Fi, що дозволяє контролювати його роботу з Xiaomi Home.

Xiaomi Mijia Smart Electric Kettle 5L

Слід зазначити, що внутрішня частина Xiaomi Mijia Smart Electric Kettle 5L виготовлена з нержавіючої сталі 316, що забезпечує більшу енергоефективність. Крім того, його зовнішня частина покрита скляним шаром, що запобігає опікам.

Новий термопот Xiaomi Mijia Smart Electric Kettle 5L тепер продається в Китаї за ціною 269 юанів (36$). Поки що невідомо, коли він вийде на світовий ринок.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно