ГоловнаТехноЧерез ажіотаж Apple Watch Ultra II доведеться чекати півтора місяця

Через ажіотаж Apple Watch Ultra II доведеться чекати півтора місяця

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Крім США, Apple Watch Ultra другої генерації можна замовити більш ніж у 40 державах світу. Смарт-годинник пропонується до придбання за 799 USD. Перші покупці отримають носимі пристрої 22 вересня. За деякими конфігураціями станом на 13 вересня вишикувалася черга на кілька тижнів.

Подробиці

В американському онлайн-магазині Apple з’явилося повідомлення про те, що покупці годинників з ремінцем Alpine синього кольору (середній/великий розмір), які розмістили замовлення ввечері 13 вересня, отримають їх через 2-3 тижні. Годинники з бежевими і помаранчевими ремінцями Trail Loop будуть доставлені покупцям через 6-7 тижнів. Справедливості заради необхідно відзначити той факт, що відвідувачам інтернет-магазину доступно близько 12 варіантів браслетів, з якими годинники можуть бути доставлені 22 вересня.

Від першого покоління смарт-годинника новинка вирізняється швидшим чипом S9 SiP і найяскравішим в історії Apple екраном. У звичайному режимі Watch Ultra 2 здатні пропрацювати 32 години. У разі активації режиму низького енергоспоживання час автономної роботи зросте до 72 годин. Перше покоління годинника працює в цьому режимі 60 годин.

Стрічка новин: