ГоловнаТехноApple Watch Series 9, Ultra 2, SE презентовані офіційно і будуть доступні...

Apple Watch Series 9, Ultra 2, SE презентовані офіційно і будуть доступні за ціною від 249 доларів США

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Корпорація Apple вивела на ринок годинники Watch Series 9, Watch Ultra 2 і друге покоління Watch SE під час заходу “Жага до чудес” у вівторок, 12 вересня.

Подробиці

Головна особливість хронометрів 9-ї серії – новий чипсет S9, що робить годинник швидшим і енергоефективнішим. Процесор дає змогу використовувати функцію Double Tap, завдяки якій користувач може керувати аксесуаром завдяки використанню тільки великого і вказівного пальця.

Ще одна цікава функція – точний пошук пов’язаного з годинником айфона (визначає відстань до загубленого iPhone і вказує напрямок, де знаходиться пристрій). Помічника Siri можна викликати за командою. Дисплей став набагато яскравішим. Доступ до медичних даних спрощено.

У моделі Ultra 2 гранична яскравість екрана збільшена до 3000 ніт (+1000 ніт порівняно з Ultra попереднього покоління).

Спортсменам мають припасти до душі досконаліші метрики для бігу та їзди на велосипеді.

Час автономної роботи сягнув 36 годин за повноцінної експлуатації (за помірного користування може доходити до 72 годин).

Годинники вже доступні для придбання за попереднім замовленням, а в традиційному роздробі з’являться з 22 вересня. Модель Watch Series 9 буде продаватися за $399, Watch Ultra – за $799, Watch SE другого покоління – за $249.

Стрічка новин: