ГоловнаТехноНоутбуки Apple MacBook на базі процесора M3 можуть не з'явитися цього року

Ноутбуки Apple MacBook на базі процесора M3 можуть не з’явитися цього року

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Ноути” MacBook з чипом M3 не з’являться до 2024 року, вважає відомий “постачальник інсайдів” з Гонконгу Мінг-Чі Куо. Озвучене ним твердження суперечить більш раннім чуткам про появу перших “Маків” з M3 у жовтні цього року.

Детально

Технічний журналіст видання “Блумберг” Марк Гурман припустив, що Apple може представити процесор M3 у перших “Маках” у жовтні цього року. Як моделі з оновленим системним чіпом (SoC) розглядалися MacBook Air 13″, 13-дюймовий MacBook Pro і 24-дюймовий iMac. Однак Мінг-Чі Куо спростовує це і прогнозує випуск M3-SoC у ноутбуках тільки 2024 року.

На своїй Х-сторінці китаєць заявив що “яблучники” навряд чи випустять нові моделі MacBook з процесорами серії M3 до кінця поточного року.

За іншими чутками, затримка “Маків” з чіпами M3 зумовлена проблемами з постачанням процесорів через затримку виробництва чіп-мейкером TSMC (нові M3-SoC повинні вироблятися згаданим партнером Apple за інноваційним 3-нм процесом, тоді як попередні набори мікросхем M2 базувалися на 5-нм процесі).

Перехід до 3-нм процесу забезпечить серйозне збільшення продуктивності та поліпшену енергоефективність, запевняють представники Apple.

Стрічка новин: