ГоловнаТехноНовий електричний чайник від Xiaomi, всього за 10 євро.

Новий електричний чайник від Xiaomi, всього за 10 євро.

Xiaomi представила свій новий електричний чайник Xiaomi Mijia Electric Kettle N1. Це чайник з мінімальним дизайном, який відрізняється не тільки простотою використання, але й відмінним співвідношенням якості та ціни.

Подробиці

Новий електричний чайник Xiaomi Mijia N1 об’ємом 1,5 літра, його діаметр 12 см, що полегшує очищення. Крім того, він має двошарову внутрішню конструкцію для підвищення ефективності та покриття з нержавіючої сталі марки 304.

Серед його основних особливостей – нова, ефективніша і рівномірніша система нагріву на 360°, загальна потужність якої становить 1500 Вт. Вода у чайнику закипить за хвилину.

Електрочайник Xiaomi

Це електрочайник без інтелектуальних функцій, тобто без підключення Wi-Fi або Bluetooth. Але він має велику довговічність, оскільки, за даними Xiaomi, термін його служби становить понад 10 000 використань.

Новий електричний чайник Xiaomi Mijia N1 вже продається в Китаї лише за 69 юанів (10 $). Поки що невідомо, чи вийде він на світовий ринок, де він, безперечно, буде у топі продажів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...