ГоловнаТехноXiaomi випустила новий роутер: ідеальний для вимогливих користувачів

Xiaomi випустила новий роутер: ідеальний для вимогливих користувачів

Xiaomi випустила новий ідеальний маршрутизатор. Це Xiaomi Router AX3000T. У ньому впроваджені новітні технології, та її відмінна риса – відмінне якість за доступною ціною.

Подробиці

Новий Xiaomi Router AX3000T схожий на інші моделі. Його сучасний дизайн чудово впишеться у будь-який тип декору сучасного будинку чи квартири. Це стиль мінімалізму з традиційним білим оздобленням корпусу.

xiaomi router casa portada

Процесор в Xiaomi Router AX3000T двоядерний – MediaTek Filogic 820. Він працює на частоті до 1,3 ГГц і в поєднанні з 256 МБ ОЗУ здатний роздавати інтернет 128 різних пристроїв.

Стандарт Wi-Fi 6 дозволяє оптимально використовувати переваги частот 2,4 ГГц і 5 ГГц і забезпечувати швидкість передачі даних до 2976 Мбіт/с.

Є чотири порту Gigabit Ethernet і роутер дозволяє балансувати між двома з них, за рахунок чого швидкість піднімає до 2 Гбіт / с. Ще є підтримка Mesh-мереж, NFC та IPTV.

Новый маршрутизатор

Новий Xiaomi Router AX3000T вже продається в Китаї за ціною (25$). Поки достеменно невідомо, коли він вийде на світовий ринок, де він, безперечно, буде популярний.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно