ГоловнаТехноApple сертифікувала першу у світі зарядку MagSafe для шести пристроїв

Apple сертифікувала першу у світі зарядку MagSafe для шести пристроїв

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На Kickstarter з’явився доволі цікавий проєкт. Його автори збирають кошти на запуск серійного складання першої у світі зарядки MagSafe для шести пристроїв. Вона була створена фахівцями компанії ESR. У незвичайного зарядного пристрою є сертифікат Apple.

Подробиці

Бекерам MagSafe 6-in-1 пропонується за 154 USD. У традиційному роздробі зарядний пристрій коштуватиме 180 USD. Його можна використовувати для зарядки бездротовим способом смартфона, смарт-годинника і навушників. Ще три пристрої до зарядної станції можна підключити за допомогою дротів.

Apple сертифікувала першу у світі зарядку MagSafe для шести пристроївПотужність ЗП дорівнює 100 Вт. За словами розробників, цього достатньо для одночасної зарядки годинника, навушників, планшетів і смартфонів. Ще два лептопи на додачу зарядний пристрій, звісно, не потягне. Для дротового підключення гаджетів у ньому передбачені один порт USB-A і два USB-C.

Apple сертифікувала першу в світі зарядку MagSafe для шести пристроївКраудфандингова кампанія почалася нещодавно. Незважаючи на це, вона увінчалася успіхом. Творцям незвичайного зарядного пристрою вдалося залучити в 20 разів більше грошей, ніж вони розраховували отримати.

Стрічка новин: