ГоловнаТехноНазвано застосунок Google Camera, який максимально покращує камери смартфонів Xiaomi

Названо застосунок Google Camera, який максимально покращує камери смартфонів Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Застосування додатка GCam або Google Camera стало невід’ємною необхідністю. Багато користувачів вдаються до цієї альтернативи для поліпшення камери на пристроях Xiaomi/Redmi/POCO в умовах недостатнього освітлення або для використання різних режимів.

Подробиці

Проблема виникає при виборі найкращої версії GCam для пристроїв Xiaomi. Пошуки в інтернеті приводять до величезної кількості застосунків, різних версій і безлічі розробників, які заявляють, що зробили найкращу адаптацію офіційної камери Google.

Програми GCam для максимального поліпшення камер на пристроях екосистеми Xiaomi

На поточний момент існує дві стабільні версії застосунку GCam від BSG, які містять не тільки більшість налаштувань і режимів, але також сумісні з великою кількістю мобільних пристроїв.

Якщо звернутися до репозиторію додатків GCam на celsoazevedo, то можна виявити розділ “Stable Versions”. Тут зібрані версії, які мають найбільший розвиток і наразі функціонують найкраще.

Однією з найбільш завантажуваних і повних версій є MGC_8.7.250_A11_V11. Ця програма GCam заснована на версії 8.7, і крім того, що її можна завантажити за цим посиланням, її розробник також надає безліч файлів налаштування, які дають змогу підлаштувати параметри під конкретну модель вашого смартфона.

Іншою стабільною версією програми GCam, яка на сьогоднішній день також працює відмінно, є MGC_8.1.101_A9_GV2b. Її можна завантажити за цим посиланням і також вона має кілька файлів налаштування. Ця адаптація заснована на версії GCam 8.1 і сумісна зі старішими мобільними пристроями екосистеми “Сяомі”.

Стрічка новин: