ГоловнаТехноXiaomi 14 з MIUI 15: перший смартфон, який отримає Qualcomm Snapdragon 8...

Xiaomi 14 з MIUI 15: перший смартфон, який отримає Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi 14 стане першою серією смартфонів під управлінням MIUI 15 і чип-системи Snapdragon 8 Gen 3. Очікується, що фірмова прошивка і процесор виробництва Qualcomm супроводжуватимуться новими функціями, можливостями і поліпшеннями.

Подробиці

Поряд з операційкою і призначеним для користувача скіном, сімейство Xiaomi 14 запропонує й інші інновації. Згідно з чутками, базова модель буде оснащена 50-мегапіксельною головною камерою з великим сенсором розміром 1/1,28 дюйма. Також очікується поява телефотокамери з 3,9-кратним оптичним зумом. Ємність акумулятора становитиме 4860 мА/год. Користувачі зможуть скористатися швидкою дротовою зарядкою на 90W і швидкою бездротовою зарядкою на 50W.

Xiaomi 14 під управлінням MIUI 15 може стати першим телефоном, що використовує Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Pro-версія Xiaomi 14 може перевернути уявлення про преміум-смартфони завдяки ємному акумулятору на 5000 мА/год, підтримці швидкої дротової зарядки на 90W/120W і бездротової зарядки на 50W.

Як зазначалося вище, чотирнадцята серія стане першим володарем чипсета SD8 Gen3. Офіційна презентація цього набору мікросхем запланована на щорічному заході Qualcomm Tech Summit, який пройде з 24 по 26 жовтня на Гаваях.

Джерела також повідомляють, що флагманська серія Xiaomi 14 може з’явитися в продажу в Китаї вже в листопаді. Це підкреслює прагнення компанії зберігати лідерство в галузі інновацій та передових технологій.

Xiaomi 14 під управлінням MIUI 15 може стати першим телефоном, що використовує Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Серія Xiaomi 13T, дебют якої очікується 01 вересня, також підтверджує стратегію китайського техногіганта щодо забезпечення доступних смартфонів без шкоди для якості. Спільна робота з Leica дасть змогу цьому сімейству запропонувати унікальний досвід роботи з камерою і зробити професійні зйомки доступними широкому колу користувачів.

Випуск смартфонів модельного ряду 13T і 14 свідчить про намір “Сяомі” продовжувати просувати межі інновацій та дизайну. Впровадження MIUI 15 підтверджує стратегічний підхід компанії до використання передових технологій. Очікується, що обидві серії викличуть інтерес і захоплення у світі технологій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: