ГоловнаТехноПоказали Xiaomi 13T Pro зі шкіряною обробкою та оптикою Leica

Показали Xiaomi 13T Pro зі шкіряною обробкою та оптикою Leica

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Напередодні дебюту перспективного смартфона Xiaomi 13T Pro в Мережі з’явилися зображення перспективної новинки, дебютний показ якої може відбутися в перший день осені. Картинками поділилася редакція видання MySmartPrice.

Подробиці

На “вивалених” в інтернет малюнках видно “розумний” телефон з плоским екраном, великим фотомодулем і варіантом оздоблення “а-ля шкіра”. За запевненнями авторів інсайду, на зображеннях фігурує Xiaomi 13T Pro.

Нові зображення Xiaomi 13T Pro зі шкіряним оздобленням і оптикою Leica просочилися в загальний доступ

Якщо картинки правдиві і відповідають дійсності, то перспективний апарат буде оснащений вельми незвичайним фотографічним модулем (всі три камери з налаштуванням від німецького бренду Leica).

Судячи з фото, щонайменше один із варіантів Xiaomi 13T Pro буде доступний з обробленою під шкіру задньою панеллю. На знімках ця версія представлена в синьому кольорі. Автори попередніх інсайдів пророкували новинці кілька видів забарвлення корпусу, включно з білим, зеленим і чорним.

Нові зображення Xiaomi 13T Pro зі шкіряним оздобленням і оптикою Leica просочилися в загальний доступ

Xiaomi 13T Pro, за чутками, призначається для реалізації за межами Китаю. Пристрій являє собою повну або часткову копію презентованого раніше в Піднебесній Redmi K60 Ultra. Найбільш впізнаваними характеристиками цієї моделі вважаються чип-система Dimensity 9200+, головний об’єктив IMX707 на 50 Мп від японської фірми “Соні” і 144-геревий дисплей OLED.

Стрічка новин: