ГоловнаТехноДизайн портативної ігрової консолі Lenovo Legion Go розкрито завдяки рендерам

Дизайн портативної ігрової консолі Lenovo Legion Go розкрито завдяки рендерам

“Леново” готується до випуску портативної ігрової консолі. Новинка з процесорами AMD Phoenix іменуватиметься Legion Go і працюватиме під управлінням Windows 11. Відповідну новину наводить електронний медіа-ресурс Windows Report.

Детально

Перспективна приставка покликана скласти конкуренцію консолям Steam Deck і ROG Ally, пропонуючи при цьому знімні елементи управління в стилістиці Nintendo Switch. Пристрою пророкують підставку, дисплей 8″, microSD-слот, щонайменше два роз’єми USB-C і низку інших можливостей, подробиці про які поки тримаються у таємниці.

Дизайн портативної ігрової консолі Lenovo Legion Go розкрито завдяки рендерам, що просочилися

На злитих у Мережу картинках Legion Go видно присутність задніх, плечових і бічних тригерів, коліщатка вгорі праворуч, роз’єму для навушників, кнопок управління гучністю і великого вентиляційного отвору на задній панелі.

Наявність знімних елементів управління і підтримка сенсорного інтерфейсу Windows 11 дає підставу вважати, що екран новинки буде чутливий до дотиків.

Інших подробиць про перспективний ігровий аксесуар поки немає. Ціна, дата презентації та географія продажів мають стати відомі найближчим часом, запевняють автори знімків.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi анонсувала свою першу 8-мегапіксельну камеру відеоспостереження з ШІ для приміщень

"Сяомі" збагатила ринок оптики першою у своїй історії "розумною" камерою внутрішнього відеоспостереження з локальним ШІ, роздільною здатністю 4K HDR і підтримкою HyperOS. Подробиці Новинка під назвою...

CMF Phone (1): характеристики та ціна бюджетного смартфона від «дочки» Nothing втекли в Мережу

Підконтрольний стартапу Nothing бренд CM розкрив ключові особливості першого смартфона свого виробництва, який може стати спрощеною версією Nothing Phone (2a) в плані технічних характеристик. Подробиці Деталі...

Як додати список покупок та перелік запланованих справ на головний екран смартфонів Xiaomi

Багато хто вважає за краще використовувати програму "Нотатки" замість паперу і ручки для організації своїх справ. Цей застосунок, доступний на всіх пристроях Xiaomi/Redmi/POCO, допомагає...