ГоловнаТехноТепер офіційно: Xiaomi MIX Fold 3 не з'явиться на світовому ринку

Тепер офіційно: Xiaomi MIX Fold 3 не з’явиться на світовому ринку

Нова «розкладачка» MIX Fold 3 точно не вийде за межами Китаю. Про це заявив глава комунікаційного департаменту Xiaomi Даніель Дежарле.

Подробиці

Новинка являє собою складний пристрій з двома OLED-екранами: 6,56-дюймовим зовнішнім і 8,03- дюймовим внутрішнім (LTPO), до яких додається оптика німецького фотографічного гранда LEICA для високоякісних знімків.

При створенні «розкладачки» розробники орієнтувалися на міцність, використовуючи виключно високоякісні матеріали та компоненти.

Раніше інформація про недоступність MIX Fold 3 за межами КНР фігурувала як чутки, проте зараз ці відомості набули офіційного статусу стараннями директора Xiaomi з комунікації з громадськістю, підтвердженням чого є опублікований нижче твіт глави департаменту Даніеля Дежарле.

 

Деякі ескперти, тим часом, причиною відмови від продажів MIX Fold 3 за межами Піднебесної називають побоювання конкуренції з самсунгівськими аналогами. За словами представників цієї групи, керівництво китайського техногіганта побоюються провалу і пов’язаного з цим падіння попиту на згадану модель «розкладачки».

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...