ГоловнаТехноXiaomi Smart Band 8 Pro: бюджетний конкурент для Apple Watch

Xiaomi Smart Band 8 Pro: бюджетний конкурент для Apple Watch

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У понеділок, 14 серпня, “Сяомі” організувала в КНР масштабну презентацію серії нових продуктів, серед яких – Smart Band 8 Pro.

Подробиці

Новинка являє собою фітнес-браслет з прямокутним циферблатом без фізичних кнопок, зі змінними ремінцями і вбудованим AMOLED-дисплеєм 1,74″/336 х 480р./60 Гц з підтримкою 16,7 млн колірних тонів.

Трекер пропонує персоналізовані віджети для зручного доступу на головному екрані, функцію портретного циферблата і водонепроникність до 5 метрів включно.

Аксесуар навчений моніторити серцеві ритми, заміряти SpO2, відстежувати якість сну і психічного здоров’я, менструальний цикл, рівень стресу і півтори сотні видів спортивних активностей.

Smart Band 8 Pro може похвалитися вбудованим чипом GNSS, що підтримує п’ять супутникових систем, і голосовим помічником з опцією управління іншими смарт-пристроями екосистеми “Сяомі” через Miaoxiang Center.

Браслет має низку практичних функцій, починаючи від ліхтариків і управління камерою – закінчуючи повідомленнями та інформуванням про погоду. Батарейка на 297 мА/год. гарантує 2-тижневу автономність при щадному режимі експлуатації.

Smart Band 8 Pro сумісний з різноманітними кольорами і матеріалами. За модель з TPU-ремінцем у чорному і кольорі “Coconut Ash” розробники просять ¥399, що еквівалентно $54. Версія зі шкіряним ремінцем у блакитному кольорі “Harbor Blue” оцінена в ¥449 ($61).

Стрічка новин: