ГоловнаТехноXiaomi випустила нову фритюрницю об'ємом 6,5 літрів

Xiaomi випустила нову фритюрницю об’ємом 6,5 літрів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Оскільки на ринку користуються популярністю фритюрниці, компанія представила нову фритюрницю Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L. Ця нова модель більшої ємності оснащена новою системою вироблення тепла на 360º.

Подробиці

Місткість нової фритюрниці 6,5 літрів. Вона ідеально підійде для великої родини чи зустрічей із друзями. Ще ця фритюрниця оснащена новою системою нагріву, яка, як правило, забезпечує рівномірне приготування їжі.

Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L також оснащена новою функцією знежирення, що дозволяє видаляти зайвий жир та олію з їжі. До цього додано новий режим підтримання тепла, який автоматично зберігає теплі страви після приготування.

Фритюрниця Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L

Крім того, нова фритюрниця відрізняється температурним діапазоном від 40 º C до 220 º C, інтелектуальним управлінням, що дозволяє програмувати рецепти на 24 години вперед, і наявністю практичного РК-екрана.

Наразі Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L з’явилася лише на офіційному сайті Xiaomi для глобального ринку. Її ціна невідома, але може коштувати близько 130 євро після запуску.

Стрічка новин: